How to mod Sağlık Hakkında Herşey 1.1 apk for bluestacks



Sağlık Hakkında Herşey.apk 1.1
Name: Sağlık Hakkında Herşey.apk
ID: com.sala.dair.herey.andromobil
Version: 1.1
Size: 10 Mb



Sağlık Hakkında Herşey Screenshots

How to mod Sağlık Hakkında Herşey patch 1.1 apk for pc
How to download Sağlık Hakkında Herşey 1.1 mod apk for bluestacks
How to download Sağlık Hakkında Herşey lastet apk for bluestacks

How to install Sağlık Hakkında Herşey apk for android

- For Android 4.0 or higher:
Please to Settings, look down to Security, and select Unknown sources. Choosing this choice will enable to install apps download from the internet.
- For devices running on lower Android 4.0:
Please go to Settings - open the Applications option, and select Unknown sources, click OK on the popup alert.

Sağlık Hakkında Herşey Details

Sağlık hakkında tüm bilgiler ve modern gelişmeler bu uygulama ile sizlere sunuluyor.
Her gün yeni bir yazı ile kullanıcısını selamlayan uygulama, modern kanserin yeni tedavi yöntemlerini, yeni aşıları, bulunan yeni tedavi yöntemlerini sizlerle paylaşıyor. Ayrıca, sağlıklı kalmak adına pek çok alternatifi de zaman zaman sizlere çıkarıyor uygulama.
"Sağlık Hakkında Herşey" uygulamasının sizlere sundukları bunlarla da sınırlı değil. Kanserden doğal korunma yolları, göz hastalıkları, cinsel yolla bulaşan hastalıklar gibi konulara da uzun uzadıya değinen yapısı, kafanıza takılan tüm sorulara cevap oluyor.
Özellikle kanser alanında sizleri yoğun bilgiler ile dolduran uygulama sayesinde, gırtlak kanseri, meme kanseri, ince bağırsak kanseri, ağız kanseri, deri kanseri, rahim ağzı kanseri, prostat kanseri, böbrek kanseri gibi kanser türleri hakkında bilgi sahibi olurken, kanserin modern tedavi yöntemlerine de uzun uzadıya hakim olabiliyorsunuz.
Uygulama, sağlık alanında özellikle kanser kategorisinde iddialı olurken, modern tıp ve alternatif tıbba yönelik bilgileri de sizlere sunuyor. Ayrıca, fıtık gibi en çok karşılaşılan sağlık sorunlarına da değinin uygulama, pek çok kişinin karşılaştığı baş ağrıları ile başa çıkma konusunda alternatif çözümleri sizlerle paylaşıyor.
Güzide bir bilgi kaynağı olan bu uygulama sayesinde, kanserden alternatif tıp dünyasına, baş ağrılarından sağlıklı zayıflama yöntemlerine, kanserin sebeplerinden radyoterapi ve kemoterapi hakkında bilgilere, hamilelikten eklem ağrılarına kadar pek çok alanda kaliteli yoğun bilgi içerikli yazıları sizlere sunuyor.
Uygulamanın özellikle, kanser alanında iddialı olduğunu belirttik. Diğer makaleleri şöyle dursun uygulamaya düşen kanser gelişmeleri ile bu hastalığın seyri hakkında geniş çaplı bilgi donanımına sahip olacaksınız. Özellikle bu hastalık ile uğraşan bireylerin çok işine yarayacak kaliteli bir uygulama.
Uygulamanın bir de zayıflamak isteyenler için tercih edilen bir yönü olduğundan söz etmek mümkün. Sağlıklı zayıflama yöntemi ile bu uygulamayı kullanan bireyler, kilo sorunlarına, uygulamanın önerdiği diyet programları ile son verecek.
Hamile kadınları da düşünen uygulama, zaman zaman hamile kadınlar için yayınladığı yazıları ile hamilelikte karşılaşılan eklem ağrıları ile baş etmenin yollarını sizler için gün ışığına çıkaracak.
Alternatif tıp dünyasına da geniş çaplı yer veren uygulama ile zayıflama çayları, şifalı bitkiler gibi pek çok konuda derin bilgi sahibi olacaksınız.

What's new in Sağlık Hakkında Herşey 1.1

* Arayüz düzenlemesi yapıldı.
* Arm64-v8a, armeabi, x86, x86_64 platformlar eklendi.
Sağlık Hakkında Herşey | 43 Reviewers | | Rating: 4.5

Download Sağlık Hakkında Herşey lastet APK



Search terms:
How to download Sağlık Hakkında Herşey lastet apk for android
How to use Sağlık Hakkında Herşey mod apk
How to mod Sağlık Hakkında Herşey 1.1 apk
How to get Sağlık Hakkında Herşey unlimited apk

Previous
Next Post »